Skip to main content

Redactie

Dr. Ad Bergsma

is zelfstandig psycholoog, geluksonderzoeker, spreker en schrijver. Hij promoveerde op de effectiviteit van geluksadvies bij Ruut Veenhoven. Hij schreef toegepaste geluksboeken over werken, opvoeden en ouder worden, waaronder Happiness at Work met coauteur Onno Hamburger.

www.grootstegeluk.nl

Drs. Onno Hamburger

Onno leidt leiders op nog beter te coachen op duurzaam werkgeluk. Hij is eigenaar en hoofdopleider bij de Gelukkig Werken Academy. Via deze Academy zijn de afgelopen jaren meer dan 150 coaches en leidinggevenden opgeleid tot werkgelukcoach of Chief Happiness Officer. Onno is één van de werkgeluk pioniers van Nederland. Hij is psycholoog en als lector Duurzaam Werkgeluk verbonden aan de SDO Hogeschool voor Moderne Bedrijfskunde.

www.gelukkigwerken.nl

Drs. Erwin Klappe

is arbeids-en organisatiepsycholoog. Hij was de allereerste Chief Happiness Officer (CHO) van Nederland. Bij het Bredase ziekenhuis Amphia. Inmiddels heeft hij de code gekraakt van een aantal essentiële CHO-vaardigheden. In zijn bevlogen online trainingen deelt hij deze kennis en ervaring met leidinggevenden, hr-professionals en coaches. Nieuwsgierig?

www.klappetraining.nl